Selecteer een pagina

Ben je een sneakerliefhebber? Dan loop je vast het liefst iedere dag op je sneakers. En dan het liefst waarschijnlijk ook nog iedere dag een nieuw paar. Om dat te kunnen dien je echter wel een goed gevulde portemonnee te hebben. Voor een paar sneakers van een bekend sportmerk betaal je al gauw een hele boel geldt. Je kunt natuurlijk wel een mooie collectie sneakers bij elkaar sparen. Als je je sneakers goed onderhoudt, kunnen ze een lange tijd meegaan. Ook zijn sneakers tweedehands verkrijgbaar waarbij ze vaak nog in zeer goede staat zijn. Niet iedereen houdt daar van, maar als je er geen problemen mee hebt kun je wel hele gave en vaak ook exclusieve schoenen kopen. Als je een grote, gevarieerde collectie sneakers wilt hebben, kun je op deze manier wel hele exclusieve modellen scoren!

Welke sokken dragen in sneakers?
Er zijn speciale sneakersokken verkrijgbaar, ook wel enkelsokken genoemd. Dit zijn kleine sokken die eigenlijk net onder of boven je enkel uit komen. De sok valt dus precies in de sneaker, vandaar ook de naam. Dit soort sokken kun je in principe altijd dragen in je sneakers. Wil je helemaal geen randje van je sokken boven je schoen uit laten steken? Dan zijn er ook nóg kleinere enkelsokken, die niet zichtbaar zijn in je sneakers. Zeker in de zomermaanden is dit ideaal.
Tegenwoordig zijn ook sportsokken in sneakers te dragen. De één vindt het verschrikkelijk, die hoge witte sportsokken die ver boven je sneakers uitkomen. Een ander vindt het helemaal hip. Tegenwoordig is het weer een trend, sportsokken dragen in je sneakers. Zolang je er een leuke, bijpassende outfit boven draagt, kan het erg leuk staan!

Sokken met prints
Ook sokken met leuke printjes zijn nog steeds populair. Een tijdje geleden was het een echte trend. Sokken met watermeloentjes er op of smileys, citroentjes, pizzastukken, patatjes, worstenbroodjes en nog véél meer. Het zijn kleurrijke printjes waar je al vrolijk van wordt als je het ziet. De sokken met prints zijn ook vandaag de dag nog steeds erg leuk en een echte GO!