Selecteer een pagina

Voordat je denkt “ik trek wel wat makkelijks aan” lees dan eerst even deze blog door. In een paar simpele stappen heb jij elke dag de leukste outfit aan. Iedereen heeft een andere stijl, maar met deze stappen creëer je altijd een toffe look voordat je de deur uitstapt. 

1. Outfit inspiratie googelen is niks mis mee 

Het voelt misschien een beetje als ‘spieken’ op de middelbare school. Maar lekker het internet rond cruisen opzoek naar wat outfit inspiratie kan helemaal geen kwaad! Veel kledingmerken creëren leuke looks en zetten deze online. Je kan natuurlijk naar speciale fashionwebsites gaan, maar vaak hebben je favoriete kledingmerken ook een aparte “outfit inspo” pagina op hun website of socialmedia accounts. Zo creëert moss copenhagen altijd hele leuke lookjes samen waarin ze toffe items met elkaar combineren. Ook heeft het merk numph de leukste tips voor mooie natuurlijke basics die je makkelijk kan combineren met je eigen kleding uit je kast. Zo combineren zij verschillende kleuren, maar ook stoffen met elkaar. Super uniek! 

2. Basics zijn altijd een goed begin

Je kent het gezegde “Een goed begin is het halve werk” vast wel. Zo werkt het ook met kleding, als je een paar goede basics in je kast hebt hangen, dan is dat altijd makkelijk om mee te beginnen. Kies daarom altijd één goeie basic uit voor je outfit. Dit kan een mooie blauwe jeans zijn of juist een fijne witte blouse. Vaak zitten basics lekker en vormt het de beste basis voor de rest van de outfit. Als je éénmaal je basic hebt dan kan je de rest van je outfit ook makkelijker bepalen. Kom je er nu achter dat je niet veel basics in je kast hebt? Kijk dan is bij merken zoals basic apparel of soaked in luxury. Deze merken hebben leuke items en gebruiken zachte natuurlijke stoffen.

3. Ga los in de details

Of je nou van felle of juist van rustige kleuren houdt. Leef je uit in de details van je outfit. Dus heb je een goeie jeans uitgezocht, gooi er dan een paar unieke sneakers of laarzen onder. Schoenen van td leather boots geven een super stoere en rauwe look aan je outfit. Maar ook met sieraden en make up kan je een hoop doen. Heb je vandaag bijvoorbeeld een outfit aan met grijstinten? Gebruik dan een lekkere felle lippenstift om het af te maken. Ook is het leuk om bijvoorbeeld om unieke vorm ergens in terug te laten komen. Zo kan je gaan voor een lekkere warme trui met een toffe pofmouw. YAS heeft te gekke kleding met unieke vormen en patronen. Zo maak je je outfit net wat unieker dan anders.

Belangrijk is vooral dat je kleding lekker zit en bij jou past. Als jij zin hebt in felle kleuren op een donkere winterse dag, lekker aantrekken en je niks van de trends aantrekken. Luister vooral naar jezelf en waar jij zin in hebt op die dag. Hopelijk hebben deze tips je weer een eindje op weg geholpen!