Selecteer een pagina

Ben jij een enorme sneakerliefhebber? Dan kun je tegenwoordig je hart ophalen. Vrijwel elk bekend schoenenmerk heeft één of meerdere sneakers binnen hun collectie. Hieronder meer informatie over de merken die je moet hebben en zeker niet mag ontbreken in je schoenenkast als sneakerliefhebber. 

Vans

Vans was oorspronkelijk een sneaker die in Amerika bestemd was voor de skater. Het merk bestaat al bijna vijftig jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een modemerk met een klassieke sneaker, die vele fans heeft over heel de wereld. De Vans sneakers bestaan uit een comfortabele, dikke rubberen zool en een stoffen bovenkant, die verkrijgbaar is in lage modellen of hogere modellen voor de (skate)liefhebbers. De klassieke versie is zwart met wit, maar inmiddels zijn Vans sneakers in vele soorten en maten verkrijgbaar over heel de wereld.

Stan Smith

De tennisser Stan Smith bracht deze limited edition sneaker uit in 1971 in samenwerking met Adidas. Dit model is nog steeds één van de meest verkopende sneakers binnen de Adidas collectie. En dat wil wat zeggen! Deze sneaker is verkrijgbaar in diverse kleuren en valt vooral op door het eenvoudige, maar daardoor eigentijdse model welke nog steeds dagelijks gedragen wordt door vele liefhebbers. 

Nike

Nike blijft maar innoveren. Hadden ze vroeger voornamelijk gabbers die de Air Max naar hun feesten droegen, nu zijn er vrijwel geen jongeren meer te vinden die geen Nike sneakers in hun kast hebben staan. Zijn het geen Nike Air Max sneakers, dan zijn het wel Nike Airforce, Nike Venture of andere modellen die een ieder wel in zijn of haar kast heeft staan. Nike sneakers kenmerken zich door het comfortabele ontwerp en de vele, kleurrijke ontwerpen die ze in hun collectie hebben. Als jij een sneakerliefhebber bent, dan mogen één of meerdere paren Nike sneakers zeker niet ontbreken! Kijk online eens bij Durlinger voor de vele sneakers die via de webshop verkrijgbaar zijn. 

Converse

De All Stars sneakers van Converse kun je ook met recht een klassieker op het gebied van sneakers noemen. Oorspronkelijk ontworpen als basketbalschoen, maar uitgegroeid tot klassieke witte sneaker met zwart element aan de zijkant en witte neus die je vrijwel onder elke outfit kunt dragen. De sneakers zijn vervaardigd uit canvas en zowel verkrijgbaar in lage- als hoge modellen. Ben je iemand die houdt van de klassieke sneakerstijl? Dan kun je niet zonder een paar All Stars sneakers in je schoenenrek.