Selecteer een pagina

Schoenen lijken steeds belangrijker voor mensen te worden. Voor veel mensen laten schoenen dan ook veel zijn over hun persoonlijkheid. Elk jaar zijn er dan ook weer nieuwe schoenen helemaal in de mode. Het ene jaar loopt iedereen op Yeezy’s en het andere jaar zijn de Valentino schoenen weer erg populair. Om je een idee te geven wat in de zomer van 2021 de trends zijn onder de herenschoenen hebben we er drie op een rijtje gezet.

De kleurrijke sneakers

We zien al steeds vaker dat opvallende kleuren erg geliefd worden onder de echte schoenenkenners. Maar deze zomer zullen we nog meer drukke, gekleurde sneakers zien in de mode. Het is dan ook belangrijk dat je deze kleuren goed weet te matchen met de rest van je outfit. Wanneer je felle schoenen haalt is het dus altijd goed om er alvast een mooi outfitje bij in te beelden.

Klassierkertjes

Voor de mensen die minder goed kunnen matchen is deze trend weer fantastisch. De klassieke sneakers zoals de All Stars en de Stan Smith’s zijn ook dit jaar weer helemaal hip. Over het algemeen worden het gezien als simpele schoenen die je bij elke outfit kan dragen. Het is dan ook helemaal niet gek dat deze klassieke schoenen al erg lang mee gaan.

Instappers

Omdat iedereen van lekker makkelijk begint te houden zien we dat ook steeds meer mensen ervoor kiezen om instappers te kopen. Het zijn vaak de ideale schoenen voor een bezoekje aan het strand of een middag op het terras.

Wil jij ook nieuwe schoenen kopen? Neem dan zeker een kijkje op shoebaloo.nl. Hier vind je alle vette schoenen van deze zomer!